Μία από τις θέσεις στις οποίες θέλει να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός είναι αυτή του αριστερού μπακ και σύμφωνα με τους Πορτογάλους ενδέχεται να το κάνει με τον Τόμας Εστέβες, ο οποίος ανήκει στην Πόρτο και τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε κυρίως στη Β ομάδα του συλλόγου.

Οι Πειραιώτες έχουν αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι ξέρουν να ανακαλύπτουν… λαβράκια και σε αυτή την κατηγορία ενδέχεται να μπει και ο Εστέβες. Σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο, ο 20χρονος αριστερός μπακ της Πόρτο αρέσει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι οποίοι τον παρακολουθούν εδώ και καιρό.

Ο Εστέβες δεσμεύεται ως το 2024 με τους «δράκους», με τη Β ομάδα των οποίων έκανε 17 συμμετοχές φέτος, ενώ έπαιξε και τρεις φορές με την πρώτη ομάδα, αφού ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο τον εμπιστεύθηκε. Είχε προηγηθεί, τη σεζόν 2020-21, ο δανεισμός του στην Αγγλία και συγκεκριμένα στη Ρέντινγκ, για να επιστρέψει ένα χρόνο μετά στη βάση του.

Τώρα, σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο είναι πιθανό να υπογράψει στον Ολυμπιακό ως δανεικός από την Πόρτο, αν και στον Πειραιά δεν λένε τίποτα για το θέμα.