Για να πείσει τον Κιλιάν Μπαπέ να απορρίψει την πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης και να ανανεώσει το συμβόλαιό του, η Παρί Σεν Ζερμέν δεν του έδωσε μόνο… ένα βουνό λεφτά αλλά και τη δυνατότητα να έχει σημαντικό λόγο σε ό,τι αφορά τον προπονητή και τις μεταγραφές της ομάδας, με αποτέλεσμα να παραδώσει τώρα μαύρη λίστα με 14 ονόματα.

Η ανανέωση του συμβολαίου του διεθνή Γάλλου επιθετικού με την Παρί δεν είναι προκλητική μόνο για τα ποσά που δόθηκαν, αλλά και επειδή για πρώτη φορά, ειδικά σε αυτό το επίπεδο, η διοίκηση ενός κλαμπ παραχωρεί έξτρα αρμοδιότητες σε έναν ποδοσφαιριστή. Του δίνει, δηλαδή, το δικαίωμα να έχει λόγο για το ποιος θα πάει στην ομάδα και ποιος θα φύγει. Και αφού ο Μπαπέ έχει, πλέον, αυτό το δικαίωμα, βάζει μπρος για να αλλάξει τα πάντα στη γαλλική ομάδα, αφού παρέδωσε στους διοικούντες μαύρη λίστα με 14 ονόματα.

Σύμφωνα με την καταλανική El Mundo Deportivo, ο διεθνής Γάλλος επιθετικός ζητάει από τη διοίκηση την απομάκρυνση του προπονητή Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και 13 παικτών. Η ισπανική εφημερίδα, μάλιστα, δεν μένει εκεί αλλά αναφέρει και τους 13 παίκτες που θέλει να διώξει από την Παρί Σεν Ζερμέν ο Μπαπέ και οι οποίοι είναι οι εξής: Νεϊμάρ, Ικάρντι, Ντράξλερ, Κέρερ, Ντανίλο, Παρέδες, Ερέρα, Κουρζάβα, Σαράμπια, Μπερνάτ, Γκέιγ, Νταγκμπά, Σέρχιο Ρίκο.