Το Μουντιάλ 2022 πλησιάζει σιγά-σιγά και ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα… δεν θα απουσιάζει, παρά το γεγονός ότι έφυγε από τη ζωή τον Νοέμβριο του 2020, αφού η εταιρεία τεχνολογίας Give & Get κατασκεύασε το αεροπλάνο – μουσείο για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, κάνοντας τα αποκαλυπτήρια του.

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τον θάνατό του, αλλά για το ποδόσφαιρο και τους οπαδούς του παραμένει «αθάνατος». Ο Μαραντόνα θα είναι πάντα στα χείλη των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων, οι οποίοι θα μπορούν ακόμη και να… επικοινωνούν πλέον μαζί του. Πώς; Μέσω του ιπτάμενου μουσείου του.

Η εταιρεία τεχνολογίας Give & Get κατασκεύασε το αεροπλάνο – μουσείο του Αργεντίνου θρύλου, το οποίο έχει 12 θέσεις και οι επιβάτες του θα έχουν τη δυνατότητα να αλληλεπιδρούν με τον «Ντιεγκίτο» μέσω τεχνητής νοημοσύνης.

Τα αποκαλυπτήρια του αεροπλάνου του Μαραντόνα έγινε στην Αργεντινή, πάνω από πολλές πόλεις της οποίας θα πετάξει πριν κατευθυνθεί στο Κατάρ για το Μουντιάλ που θα αρχίσει τον προσεχή Νοέμβριο.