Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πανηγύρισε με την ψυχή του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τη Μίλαν αλλά τα πράγματα δεν είναι ευχάριστα τώρα, αφού υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση στο γόνατο και θα πρέπει να μείνει εκτός για 7-8 μήνες, όπως ανακοίνωσε η ιταλική ομάδα.

Ο Σουηδός επιθετικός, ο οποίος θα κλείσει τα 41 του χρόνια τον προσεχή Οκτώβριο, έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια και τώρα προκύπτει ακόμη ένα πρόβλημα. Για την ακρίβεια, αυτό υπάρχει εδώ και καιρό και σχετίζεται με τον χιαστό, αφού ήταν αναγκαίο να υποβληθεί σε νέα επέμβαση προκειμένου να σταθεροποιηθεί αυτός.

Μια επέμβαση που έγινε σήμερα (25/5), με τη Μίλαν να ανακοινώνει ότι ο Ιμπραΐμοβιτς θα είναι ξανά σε θέση να προπονηθεί κανονικά και να αγωνιστεί σε 7-8 μήνες. Η εξέλιξη αυτή, όπως είναι λογικό, προκαλεί διάφορα σενάρια σχετικά με το μέλλον του.

Υπάρχουν, δηλαδή, δημοσιεύματα που τον θέλουν να σκέφτεται πιο σοβαρά από ποτέ το να βάλει τέλος στην καριέρα του, υπάρχουν όμως και δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους Μιλανέζους για να συνεχίσει για ακόμη ένα χρόνο.