Η Ίντερ έχασε τη μεγάλη ευκαιρία που είχε να ανέβει στην κορυφή της Serie A κι ενώ απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του ιταλικού πρωταθλήματος. Υπέστη ήττα σοκ με 2-1 από την Μπολόνια στο «Ρενάτο Νταλ’ Άρα» σε εξ αναβολής ματς από την 20ή αγωνιστική κι έμεινε στους 72 βαθμούς και στο -2 από την πρωτοπόρο Μίλαν, που πλέον αντιλαμβάνεται ότι ο τίτλος εξαρτάται από την ίδια.

Οι «νερατζούρι» μπήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο να μην επιτρέψουν την έκπληξη και προηγήθηκαν με γκολ του Ιβάν Πέρισιτς στο 3ο λεπτό. Ωστόσο, η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι δεν συνέχισε στο ίδιο τέμπο αν και η ποιότητά της, της επέτρεψε να έχει την κυριαρχία και να απειλεί.

Η Μπολόνια ισοφάρισε στο 29′ με τον Μάρκο Αρναούτοβιτς. Η ισοφάριση σε συνδυασμό με τη δυσκολία να βρουν και πάλι το στόχο εκνεύρισε τους φιλοξενούμενους που έγιναν βιαστικοί και έπαιξαν πρόχειρα μετά την ανάπαυλα. Στο 82′ ο Νικόλα Σανσόνε έγραψε το τελικό σκορ έπειτα από λάθος του αναπληρωματικού κίπερ Ράντου.

«Έβρεξε» γκολ σε Μπέργκαμο και Φλωρεντία

Στα άλλα δύο εξ αναβολής ματς από την 20ή αγωνιστική, «έβρεξε» γκολ, με τη Φιορεντίνα και την Αταλάντα να κλωτσούν κι εκείνες την τύχη τους. Στο «Αρτέμιο Φράνκι», η Φιορεντίνα ηττήθηκε με 4-0 από την Ουντινέζε. Αν έπαιρνε τους τρεις βαθμούς θα έπιανε τη Ρόμα στην 5η θέση και θα έκανε βήμα προς την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου (12΄ Μάρι, 36΄ Ντεουλοφέου, 90+2΄ Γουάλας, 90+6΄ Ουντότζι).

Στο «Gewiss Stadium» του Μπέργκαμο, πάλι, η Αταλάντα έφερε 4-4 με την Τορίνο. Η «Dea» θα μπορούσε να νικήσει στο παιχνίδι που είχε εναλλαγές στο σκορ (17΄πεν, 83΄πεν. Μουριέλ, 23΄ Ντε Ρουν, 78΄ Πάσαλιτς – 4΄ Σανάμπρια, 36΄πεν, 63΄πεν. Λούκιτς, 68΄αυτ. Φρόιλερ) , αλλά τελικά γλίτωσε στην ήττα στο τέλος. Ο βαθμός που πήρε, πάντως, δεν τη βοήθησε ιδιαίτερα. Βρίσκεται στην 8η θέση της κατάταξης και εκτός ευρωπαϊκών θέσεων, αν και ένα βαθμό μακριά από την 6η Λάτσιο και τρεις από την 5η Ρόμα.