Στη στιγμή που ολόκληρο το Άνφιλντ χειροκρότησε ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του γιου του, που γεννήθηκε νεκρός, αναφέρεται με ανάρτησή του ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος αστέρας είδε το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ από το σπίτι του, με το «Άνφιλντ» να τον χειροκροτεί στο έβδομο λεπτό της αναμέτρησης της και τους γηπεδούχους να του τραγουδούν το «You ‘ll never walk alone» ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του παιδιού που έχασε.

Το πρωί της Τετάρτης, πριν καν συμπληρωθούν 48 ώρες, ο Κριστιάνο βρήκε το ψυχικό σθένος, βρέθηκε στο Κάρινγκτον και πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο Instagram, θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για όλα τα μηνύματα στήριξης και συμπαράστασης που του έστειλαν τις τελευταίες ημέρες. «Ένας κόσμος… Ένα άθλημα… Μια παγκόσμια οικογένεια… Ευχαριστώ, Άνφιλντ. Εγώ και η οικογένειά μου δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτή τη στιγμή σεβασμού και συμπόνιας», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του βίντεο που δείχνει τον κόσμο στο «Άνφιλντ» να τον χειροκροτεί.

Πηγή: gazzetta.gr