Ακόμη μια μεγάλη μάχη απέναντι στη λευχαιμία θα δώσει ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, ο οποίος είναι αποφασισμένος για δεύτερη φορά να βγει νικητής. Ο Σέρβος τεχνικός της Μπολόνια βρίσκεται ξανά στο νοσοκομείο προκειμένου να ξεκινήσει νέο κύκλο θεραπειών και να επιστρέψει πιο δυνατός στους πάγκους.

Όπως και το 2019 έτσι και τώρα ο Μιχάιλοβιτς διατηρεί επαφή με τους παίκτες και το επιτελείο του μέσω σύνδεσης βίντεο και η Μπολόνια δημοσίευσε στα social media τη συζήτηση που είχαν.

«Δεν θα είμαι εκεί σωματικά, αλλά ψυχικά θα είμαι πάντα μαζί σας. Η αίθουσα είναι διαμορφωμένη για όλους τους αγώνες, είμαι σε συνεχή επαφή με το προσωπικό. Δυστυχώς, το κάναμε ήδη πριν από μερικά χρόνια, αλλά είμαι σίγουρος ότι μέσα στο δωμάτιο του νοσοκομείου μου θα παλέψω για εσάς, όπως είμαι σίγουρος ότι θα παλέψετε και για εμένα.

Κερδίσαμε αυτή την ασθένεια μια φορά στο παρελθόν, έτσι μπορούμε να το κάνουμε ξανά, δεν έχω καμία αμφιβολία. Η ζωή δεν είναι μια ευθεία γραμμή, υπάρχουν καμπύλες, σκαμπανεβάσματα, ακόμα και ξαφνικές λακκούβες στις οποίες πέφτεις, αλλά πρέπει να σηκωθείς ξανά και να συνεχίσεις το ταξίδι.

Στις δύσκολες στιγμές, βλέπεις το θάρρος και την αντίδραση των ανθρώπων. Υπάρχουν δύο δρόμοι που μπορείτε να ακολουθήσετε, ο ένας είναι καταστροφικός, να παραπονεθείτε και να χάσετε την πίστη σας. Ο άλλος είναι εποικοδομητικός, αναζητώντας τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Προσκολλημένος σε αυτό.

Μένω σε ένα δωμάτιο που είναι περίπου τρία μέτρα τετραγωνικά. Είναι μια προσωρινή κατάσταση, θα νικήσω αυτή την ασθένεια, έχω πίστη στους γιατρούς, οπότε θέλω ενθουσιασμό και όχι ανήσυχα πρόσωπα. Ξέρω ότι θα κερδίσω. Μαζί πρέπει να είμαστε ενωμένοι, αν χρειαστείτε κάτι, είμαι στη διάθεσή σας. Ξέρω ότι η κατάστασή μας είναι δύσκολη με τα αποτελέσματα, αλλά όχι με τις εμφανίσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά στους παίκτες του ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς.

Πηγή: gazzetta.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.