Το να βρεθεί κάποιος στο αντίθετο ρεύμα για λίγο, για οποιονδήποτε λόγο, μπορεί να συμβεί, αν και προφανώς δεν είναι λογικό. Το να βρεθεί, όμως, κάποιος στο αντίθετο ρεύμα και να οδηγήσει 40 χιλιόμετρα σε αυτό μοιάζει με τρέλα, σαν κι αυτή που ένιωσε δηλαδή η ιταλική αστυνομία όταν σταμάτησε τον Βίκτορ Σάντερς, ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα μπάσκετ της Βενέτσια.

Ο Αμερικανός παίκτης της ιταλικής ομάδας, η οποία νίκησε τον Προμηθέα Πατρών στο EuroCup, γενικά δεν πρέπει να είχε μια ευχάριστη βραδιά, αφού τα ρεπορτάζ του Τύπου στη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι πρωταγωνίστησε σε καυγά που έγινε σε κάποιο μπαρ της πόλης.

Ακόμη και αν έγινε αυτό, όμως, είναι… τίποτα μπροστά σε αυτό που ακολούθησε. Ο Σάντερς πήρε το αυτοκίνητό του, για αδιευκρίνιστο λόγο βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα και συνέχισε να οδηγεί για άλλα 40 χιλιόμετρα, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιο ατύχημα που θα μπορούσε να προκαλέσει τραγωδία.

Τα ξημερώματα τελικά -και αφού πρώτα είχε διανύσει 40 χιλιόμετρα όπως προαναφέρθηκε- η αστυνομία τον σταμάτησε και του πήρε το δίπλωμα, ενώ η Βενέτσια έβγαλε ανακοίνωση για να ενημερώσει ότι καταδικάζει τη συμπεριφορά του παίκτη και θα τιμωρηθεί όπως πρέπει.