Η Μιχαέλα είναι η νέα ιδιοκτήτρια του επιπλωμένου ρετιρέ, με θέα την Ακρόπολη, αξίας 100.000 ευρώ που χάρισαν τα αδέρφια Αντετονκούνμπο, σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έχουν γίνει στα social media. Η νικήτρια βγήκε μέσα από 691.181 συμμετοχές, στη live κλήρωση που έγινε στο Instagram, όπου το παρών έδωσε ο Θανάσης Αντετονκούνμπο.

«Αυτό το καλοκαίρι περάσαμε δύσκολα, ήμουν χαρούμενος και λυπημένος, πήρα πρωτάθλημα, ήθελα να το πανηγυρίσω και δεν μπορούσα, καιγόταν η Ελλάδα. Με αυτό τον τρόπο μπορώ» είπε ο Θανάσης Αντετονκούνμπο. «Η παράδοση του σπιτιού θα γίνει σε 1-2 μήνες. Ελπίζω να είμαι εκεί, θα είναι ωραία να είμαστε εκεί» ανέφερε και στη συνέχεια έδειξαν τον τρόπο θα γινόταν η κλήρωση.

«Ψάξτε να τη βρείτε» είπε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μόλις βγήκε το όνομα της νικήτριας και οι συνεργάτες του άρχισαν να ψάχνουν το προφίλ της στο Instagram για να της στείλουν μήνυμα. «Την παντρεύομαι τη Μιχαέλα» είπε γελώντας. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη, δίνουμε ό,τι έχουμε. Για εμάς αν πραγματικά μας αγαπάτε το πρώτο θέμα είναι να είστε καλοί άνθρωποι» είπε.

«Συγχαρητήρια!! Είσαι η μεγάλη νικήτρια! Έχεις κερδίσει ένα σπίτι αξίας 100.000 ευρώ. Για πάντα δικό σου», έγραφε το μήνυμα που έστειλαν οι διοργανωτές. Η νικήτρια δεν μπορούσε να πιστέψει ότι απέκτησε νέο σπίτι. «Ευχαριστώ πάρα πολύ, έχω πάθει σοκ» έγραψε εκείνη στο Instagram.