Την πιο σημαντική, μέχρι στιγμής, νίκη της σεζόν πανηγυρίζει η Μίλαν, η οποία με γκολ του Ζιρού πέρασε από την έδρα της Νάπολι, με την οποία ήταν ισόβαθμη πριν την έναρξη, επικρατώντας με 1-0. Έτσι, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι πήγε στους 60 βαθμούς και επέστρεψε στην κορυφή, 10 αγωνιστικές πριν το τέλος, αφήνοντας την Ιντερ (η οποία έχει ένα παιχνίδι λιγότερο) στο -2 και τους απογοητευτικούς Ναπολιτάνους στο -3.

Η ατμόσφαιρα στο Stadio Diego Maradona ήταν εκπληκτική αλλά όχι και το θέαμα που πρόσφεραν οι δύο ομάδες, αφού δεν έδειχναν διάθεση να ρισκάρουν, δεν έδωσαν γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι, δεν είχαν κάποια ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο και φυσιολογικά πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0. Όταν επέστρεψαν από αυτά, όμως, έγινε αμέσως 0-1.

Στο 49′ ο Ζιρού μπήκε στην πορεία της μπάλας μετά το σουτ του Καλάμπρια και τη βρήκε όσο έπρεπε για να τη στείλει στη γωνία του Οσπίνα, με τη Νάπολι να αγχώνεται και να μην καταφέρνει να αντιδράσει στη συνέχεια, με συνέπεια να μην αποφύγει την ήττα. Μια ήττα που της βάζει δύσκολα, όχι τόσο βαθμολογικά όσο ψυχολογικά, για τη συνέχεια, ενώ η Μίλαν έχει πλέον την ψυχολογία με το μέρος της και ετοιμάζεται για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος.