Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο ξεχωρίζει στην πρώτη μέρα της 24ης αγωνιστική της Super League, στην οποία δεσπόζει το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκη που θα γίνει την Κυριακή.

Οι «πράσινοι» μετρούν δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα χωρίς να δεχτούν γκολ, κάτι που θέλουν να συνεχίσουν για να μην μπλέξουν σε περιπέτειες όσον αφορά τη συμμετοχή τους στα play-offs, αλλά και να παραμείνουν σε απόσταση βολής από την ΑΕΚ, πριν το μεταξύ τους ματς στη Λεωφόρο.

Την ίδια ώρα, ο Ατρόμητος θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης. Μετά το 2-2 με τον ΟΦΗ, οι Περιστεριώτες θα ψάξουν το τρίποντο που θα τους κρατήσει ζωντανούς στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού απέναντι στους Αρκάδες, οι οποίοι θέλουν να αφήσουν πίσω την εντός έδρας ήττα από τον Ιωνικό και να μπουν δυναμικά στη μάχη για είσοδο στα play-offs, καθώς θα τους απομείνουν τέσσερις αγώνες, τρεις εκ των οποίων είναι με Άρη (εντός), Ολυμπιακό (εκτός) και ΑΕΚ (εκτός).

Η αγωνιστική θα ανοίξει στη Νίκαια, όπου ο Ιωνικός θα φιλοξενήσει τον ΌΦΗ. Οι Νικαιώτες θέλουν να αυξήσουν τη διαφορά τους από τις τελευταίες θέσεις, μετά και το μεγάλο διπλό στην Τρίπολη, όμως οι Κρητικοί θα ψάξουν τη νίκη που θα τους κρατήσει ζωντανούς στη μάχη για είσοδο στα play-offs.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής:

Σάββατο 19/02

Ιωνικός-ΟΦΗ 17:15 COSMOTE SPORT 3 HD

Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός 19:30 COSMOTE SPORT 2 HD

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 19:30 Novasports Prime

Κυριακή 20/02

Λαμία-Απόλλων Σμύρνης 15:00 COSMOTE SPORT 3 HD

Βόλος-Ολυμπιακός 17:15 COSMOTE SPORT 2 HD

ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 19:30 COSMOTE SPORT 1 HD

Άρης-ΠΑΟΚ 19:30 Novasports Prime