Η Μπολόνια μετά από ένα χρόνο, ανέβηκε έστω και μέσα από τη διαδικασία των μπαράζ στη Serie A. Μεγάλη επέμβαση στο τέλος από τον πορτιέρο Ντα Κόστα που στο 85ο λεπτό εξουδετέρωσε κεφαλιά του Λατζάρι. H ομάδα του Ντέλιο Ρόσι, είχε το πλεονέκτημα σε περίπτωση ίδιου αποτελέσματος (ακόμα και με γκολ παρά το 0-0 του πρώτου ματς) μιας και σε τέτοια περίπτωση, πλεονέκτημα είχε η ομάδα που τερμάτισε ψηλότερα στην βαθμολογία.

Στο 37ο λεπτό ο Οικονόμου από εκτέλεση κόρνερ είχε τη μεγάλη ευκαιρία ν’ ανοίξει το σκορ, αλλά η κεφαλιά του πέρασε πάνω από την εστία. Λίγο αργότερα όμως από προσπάθεια του Ακουαφρέσκα, ο Σανσόνε έκανε το 1-0 κι έδωσε το προβάδισμα στην Μπολόνια.

Στην επανάληψη η Πεσκάρα κατόρθωσε ν’ αντιδράσει σχετικά γρήγορα και να μπει στο παιχνίδι, με την ισοφάριση σε 1-1 από τον Πασκουάτο που δέχτηκε την ωραία ασίστ από τον Μελκιόρι. Δέκα λεπτά αργότερα ο Μ’ Μπαγιέ, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Η Πεσκάρα πίεσε ασφυκτικά και είχε την μεγάλη ευκαιρία με τον Λατζάρι, αλλά ο Ντα Κόστα οδήγησε με την επέμβαση του την Μπολόνια στην Serie A.

Πηγή: sport-fm.gr