Μόνο στην περίπτωση που η Τσέλσι επιλέξει να μην του ανανεώσει το συμβόλαιο, ο Τζον Τέρι θα εξέταζε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε κάποια άλλη ομάδα, καθώς μιλώντας στο «talkSPORT», ο αρχηγός των «μπλε» εξέφρασε την επιθυμία να κρεμάσει τα παπούτσια του όντας παίκτης των Λονδρέζων.

Στα 34 του χρόνια, ο Τζον Τέρι δεν έχασε ούτε λεπτό συμμετοχής τη φετινή σεζόν με την Τσέλσι, οδηγώντας την στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Με το τρέχων συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι του 2016, ο Άγγλος αμυντικός εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στο «Στάνφορντ Μπριτζ» μέχρι το τέλος της καριέρας του.

Παρόλα αυτά, αν οι «μπλε» για οποιονδήποτε λόγο αποφασίσουν να μην ανανεώσουν το συμβόλαιό του, εκείνος δεν αναμένεται να τα παρατήσει, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στις ΗΠΑ.

«Θα ήθελα να κρεμάσω τα παπούτσια μου στην Τσέλσι. Σίγουρα δεν θέλω να παίξω για μία άλλη ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ ή την Αγγλία. Δεν νομίζω ότι βρίσκεις πια αυτή την πίστη στο ποδόσφαιρο», δήλωσε αρχικά.

«Οι Λάμπαρντ, Ντρογκμπά, Φέρντιναντ και Τζέραρντ έμειναν στην κορυφή στις καλύτερες ομάδες στο κόσμο και κατάφεραν να μείνουν στην ομάδα τους, να παραμείνουν υγιείς και πεινασμένοι. Είναι σπουδαίο πράγμα και ελπίζω να τερματίσω την καριέρα μου στην Τσέλσι», προσέθεσε, για να επισημάνει μεταξύ άλλων:

«Εάν η Τσέλσι επιλέξει διαφορετικά, είτε την επόμενη σεζόν, είτε την μεθεπόμενη και αισθάνομαι ότι θα παίξω, σίγουρα θα πάω να παίξω αλλού. Θα πάω στις ΗΠΑ, όπου υπάρξουν ευκαιρίες».

Πηγή: sport-fm.gr