Την Παρασκευή (28/1) ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντούσαν Βλάχοβιτς, ο οποίος είναι πρώτος σκόρερ στη φετινή Serie A και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα παγκοσμίως, δίνοντας στη Φιορεντίνα το ποσό των 70 εκατ. ευρώ. Μία μέρα μετά, η Γιουβέντους, για την οποία ο λόγος, κινείται για την απόκτηση και του Ντενίς Ζακάρια και έχει συμφωνήσει ήδη τόσο μαζί του όσο και με τη Γκλάντμπαχ, αλλά περιμένει πρώτα να κάνει μία πώληση.

Οι μπιανκονέρι άρχισαν τραγικά τη φετινή σεζόν αλλά τις τελευταίες εβδομάδες έχουν βελτιωθεί και έχουν πλησιάσει στο -1 από την 4άδα. Η έξοδος στο Champions League θεωρείται… υποχρεωτική για την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και η διοίκηση κάνει ό,τι μπορεί για να ενισχύσει το ρόστερ, αφού έριξε τη βόμβα με τον Βλάχοβιτς και τώρα είναι κοντά στην απόκτηση και του Ζακάρια.

Ο 25χρονος διεθνής Ελβετός χαφ μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν από τη Γκλάντμπαχ και αποτελεί στόχο της Μπάγερν Μονάχου, αλλά οι Ιταλοί έχουν ήδη κάνει τις κινήσεις τους και έχουν συμφωνήσει τόσο με τον ίδιο και με την ομάδα του, στην οποία προσφεραν 5 εκατ. ευρώ συν άλλα 2 ως μπόνους. Ποσό που δεν ανταποκρίνεται, φυσικά, στην αξία του παίκτη, αλλά με δεδομένο ότι η Γκλάντμπαχ θα τον χάσει ως ελεύθερο σε λίγους μήνες, είπε «ναι» σε αυτά τα 5+2 εκατ. ευρώ.

Για να γίνει αυτή η μεταγραφή, όμως, θα πρέπει πρώτα η Γιούβε να πουλήσει έναν χαφ και συγκεκριμένα τον Ροντρίγο Μπεντανκούρ, για τον οποίο ενδιαφέρεται η Τότεναμ. Οι δύο ομάδες είναι σε ανοιχτή επικοινωνία και συνεχείς διαπραγματεύσεις, με τη συμφωνία να είναι πολύ κοντά, σύμφωνα με ιταλικά και αγγλικά ρεπορτάζ.