Τον πρώτο λόγο για το «εισιτήριο» που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν έχει από χθες ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε με σκορ 4-0 του Αστέρα στην Τρίπολη σε συνδυασμό με την ισοπαλία (1-1) στο Περιστέρι ανάμεσα σε Ατρόμητο και ΠΑΟΚ.

Οι «πράσινοι» προβάλλουν αυτή τη στιγμή ως το απόλυτο φαβορί για να καταλάβουν την πρώτη θέση στα πλέι οφ, την ώρα που ο Λεωνίδας Βόκολος και ο Τάκης Φύσσας συνεχίζουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η υπόθεση του Μίκαελ Εσιέν φαίνεται πως βρίσκεται ακόμα σε καλό δρόμο, με τους «πράσινους» να είναι σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του Γκανέζου μέσου της Μίλαν.

Όπως γράφει η «Πράσινη», η επόμενη εβδομάδα θα είναι κρίσιμη και αναμένονται εξελίξεις για την απόκτηση του 32χρονου χαφ. Μάλιστα, εφόσον όλα πάνε κατ’ ευχήν, τότε ο διεθνής άσος θα έρθει στην Ελλάδα για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει στο «τριφύλλι».

Έρχεται ο Αμπέντ

Μόλις ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του με τη Νιούκαστλ (την Κυριακή κόντρα στη Γουέστ Χαμ) αναμένεται να έρθει στην Αθήνα ο Μεχντί Αμπέντ, με στόχο να τα βρει στο οικονομικό με τον Παναθηναϊκό.

Αν καλυφθεί η διαφορά που υπάρχει αυτή τη στιγμή ανάμεσα στις δύο πλευρές, η «πράσινη» ΠΑΕ θα καταθέσει επίσημη πρόταση στον βρετανικό σύλλογο για την αγορά του Αλγερινού μέσου.

Στο «τριφύλλι» επικρατεί αισιοδοξία και για αυτό το ζήτημα, αφού δεν περιμένουν να συναντήσουν προβλήματα στις διαπραγματεύσεις με τις «καρακάξες» από τη στιγμή που ο παίκτης δεν υπολογίζεται εν όψει της νέας σεζόν.

Το σκέφτονται για Σισέ

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει ευρεία συζήτηση στον Παναθηναϊκό για το ενδεχόμενο επιστροφής του Τζιμπρίλ Σισέ στην ομάδα.

Ο Γάλλος επιθετικός μετά την απάντηση που έδωσε σε έναν οπαδό του «τριφυλλιού» έχει ανοίξει τη συγκεκριμένη κουβέντα και οι ιθύνοντες του συλλόγου φέρονται να εξετάζουν την περίπτωσή του, αφού πρώτα διαπιστωθεί ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος (τόσο οικονομικά όσο και για την κατάστασή του).

Πηγή: sport-fm.gr