Ο ένας έφτασε χθες βράδυ. Ο δεύτερος ακολουθεί σήμερα. Αμφότεροι μιλούν στην «Πράσινη» για ευκαιρία ζωής και δηλώνουν έτοιμοι να βοηθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις τον Παναθηναϊκό να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο Ντι Τζέι Κούπερ έφτασε περίπου μια ώρα πριν τα μεσάνυχτα στην Αθήνα. «Είμαι χαρούμενος και ευγνώμων που με διάλεξε ο Παναθηναϊκός. Θα προσπαθήσω να παίξω το καλύτερο μπάσκετ που μπορώ και παράλληλα να μάθω δίπλα σε έναν από τους καλύτερους γκαρντ της Ευρώπης. Ο Διαμαντίδης είναι ο καλύτερος πασέρ που έχω δει, κάνει τα πάντα και τα κάνει τέλεια», δήλωσε ο 24χρονος Αμερικανός γκαρντ, που σήμερα θα αρχίσει προπονήσεις και ίσως την Τετάρτη κάνει ντεμπούτο την Τετάρτη απέναντι στον Κολοσσό στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ (16:30). «Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τον τίτλο. Κίνητρο είναι και μόνο που αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό, μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Θα πάρω το ρόλο μου στην ομάδα και θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής».

Όσον αφορά στον Ρεϊμάρ Μόργκαν; Φτάνει σήμερα στην Αθήνα, λίγο μετά τις 13:00, και το απόγευμα θα περάσει από το ΟΑΚΑ. «Είναι απίστευτο. Αποτελεί ευλογία να παίζεις σε μια ομάδα που έχει κατακτήσει τόσους τίτλους και έξι ευρωπαϊκά τρόπαια, ενώ έχει ένα τόσο ένθερμο κοινό. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ. Εύχομαι να έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία και να πετύχουμε το στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος», δήλωσε επίσης στην «Πράσινη» ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ.

Στο μεταξύ, μετά την τιμωρία του Τζέιμς Γκιστ (αναμένεται να ανακοινωθεί το ύψος της σύντομα) κι από τη στιγμή που έγιναν δύο μεταγραφές, πρέπει να αδειάσει μια θέση ξένου στην ομάδα. Αυτή θα είναι του Γκάνι Λαουάλ, η συνεργασία με τον οποίο θα λυθεί, αφού δεν πρόσφερε τα προσδοκώμενα.

Πηγή: sport-fm.gr