Η απόφαση του Σέρχιο Αγουέρο να βάλει τέλος στην καριέρα του έχει συγκινήσει τους πάντες στο ποδόσφαιρο, όχι μόνο επειδή ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της γενιάς του αλλά κι επειδή η απόφαση πάρθηκε λόγω προβλήματος υγείας και όχι επειδή ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Από κάθε σημείο του πλανήτη, επομένως, άνθρωποι του ποδοσφαίρου λένε το δικό τους «αντίο» στον Αργεντίνο και εξαίρεση δεν αποτελεί η Ελλάδα, όπως δείχνει και η ανάρτηση του Άρη στα social media.

Ο Αργεντίνος επιθετικός έβαλε πρόωρο τέλος στην καριέρα του λόγω του ξαφνικού προβλήματος στην καρδιά και οι Θεσσαλονικείς αποφάσισαν να τον τιμήσουν με την ανάρτησή τους. Ο Αγουέρο, άλλωστε, είχε αντιμετωπίσει τον Άρη με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης πριν χρόνια, έχοντας σκοράρει μάλιστα στην ιστορική νίκη με 3-2 που είχαν πάρει οι κίτρινοι στο Βιθέντε Καλντερόν.

«Σήμερα αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ένας από τους σπουδαιότερους αντιπάλους που είχε την τύχη να αντιμετωπίσει η ομάδα μας καθώς και ένας από τους καλύτερους επιθετικούς της γενιάς του. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις άλλωστε για έναν ποδοσφαιριστή που έχει περάσει στο ποδοσφαιρικό Πάνθεον με τα επιτεύγματα του. Σε ευχαριστούμε για τις στιγμές που μας χάρισες και σου ευχόμαστε τα καλύτερα στη συνέχεια της ζωής σου», ανέφερε το σχετικό μήνυμα της ΠΑΕ Άρης.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Άρης για τον Σέρχιο Αγουέρο