«Φωτιά» πήρε η Πλατεία Αριστοτέλους καθώς οπαδοί του Ηρακλή βρέθηκαν στο κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης το βράδυ της Δευτέρας (29/11) προκειμένου να γιορτάσουν με το δικό τους τρόπο τα 113α γενέθλια της ομάδας. Άναψαν πυρσούς και βεγγαλικά και μετέτρεψαν τη νύχτα σε μέρα.

Τραγουδώντας συνθήματα ευχήθηκαν «Χρόνια Πολλά» στο σύλλογο που προσπαθεί να ορθοποδήσει και πάλι αυτή την εποχή τόσο στο ποδόσφαιρο όπου συμμετέχει στη Super League 2, αλλά και στο μπάσκετ όπου αγωνίζεται στην Basket League.

Κοντά στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου, λοιπόν, συγκεντρώθηκαν οι φίλαθλοι καθώς κοντά στο σημείο βρίσκονται τα γραφεία της «Θύρας 10», των οργανωμένων οπαδών του κλαμπ.

Νωρίτερα, έξω από τα γραφεία του ΓΣ Ηρακλής στο «Κατσάνειο», περίπου 110 άτομα προχώρησαν στον εμβολιασμό κατά του κορoνοϊού, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας grtimes.gr.

Ανάμεσα σε αυτούς και η αντιδήμαρχος Παιδείας του δήμου Θεσσαλονίκης, γνωστή για τα «κυανόλευκα» συναισθήματά της, Ιωάννα Κοσμοπούλου, καθώς επίσης και ανήλικα προσφυγόπουλα από την Κοινωνική Οργάνωση «Άρσις».

Προχθές (28/11), σε δύο ειδικές εκδηλώσεις τοπικοί φορείς, παράγοντες, αθλητές και οπαδοί του Ηρακλή τίμησαν τα γενέθλια του συλλόγου. Στην πρώτη στο «Ιβανώφειο» συνυπήρξαν οι θρύλοι του μπάσκετ, όπως ο Ντέιβιντ Ίνγκραμ και ο Νίκος Γκάλης, ενώ στη δεύτερη εκδήλωση που έλαβε χώρα στο «Καυτανζόγλειο», στο περιθώριο της αναμέτρησης του «ημίθεου» με την ΑΕΛ, τιμήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, Γιώργος Ορφανίδης.