Στις τάξεις της ΑΕΚ παραμένουν συγκλονισμένοι και ανήσυχοι μετά από το επεισόδιο με τον Στέφαν Γέλοβατς, ο οποίος λιποθύμησε στην προπόνηση της Κυριακής (14/11). Ο Δημήτρης Μαυροειδής άνοιξε μια πόρτα για το πως αντιμετωπίζουν την όλη κατάσταση στο εσωτερικό της ομάδας, μετά από τη νίκη της Ένωσης με 88-79 επί της Ρίγα για το Basketball Champions League.

«Παίξαμε και για τον Στέφαν. Του αφιερώνουμε τη νίκη» είπε αρχικά ο Έλληνας σέντερ κι αποκάλυψε πως έζησε εκείνος τις τελευταίες στιγμές της αναμέτρησης. «Θα μιλήσω για μένα. Στις τελευταίες μου βολές έβλεπα στο ταμπλό το πρόσωπό του. Καταλαβαίνετε με αυτό που σας λέω το πώς ένιωθα στο ματς», δήλωσε εμφανώς συγκινημένος, ενώ ανέφερε πως: «Εύχομαι να είναι υγιής και να επιστρέψει στην οικογένειά του και κοντά μας».

Όσον αφορά στο παιχνίδι, τόνισε: «Όλοι γνωρίζαμε ότι παίζουμε έναν τελικό σήμερα. Δεν ξεκινήσαμε το παιχνίδι έτσι όπως θέλαμε, ήμασταν χαλαροί στην άμυνα, κάναμε λάθη αλλά στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε έτσι όπως πρέπει να παίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Ετσι παλέψαμε έως το τέλος και φτάσαμε στη νίκη».