Χαρούμενος που το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού ήταν καθοριστικό και έδωσε τη νίκη-πρόκριση επί της ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας εμφανίστηκε ο Φράνκο Χάρα.

Ο Αργεντινός επιθετικός αφιέρωσε το συγκεκριμένο τέρμα στην οικογένειά του και τους οπαδούς των Πειραιωτών, επειδή δεν τους είχαν δώσει χαρά στο παιχνίδι που έγινε στο Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Αγορά»

Για το γκολ που πέτυχε: «Σίγουρα ήταν καθοριστικό γκολ, που μας χάρισε την πρόκριση στα ημιτελικά, σε ένα γεμάτο γήπεδο με οπαδούς της αντίπαλης ομάδας και στο τελευταίο λεπτό. Παράλληλα, ήταν το πρώτο γκολ μου με τον Ολυμπιακό. Γι’ αυτό το χάρηκα τόσο πολύ και το πανηγύρισα με μεγάλο ενθουσιασμό».

Για το που αφιερώνει το τέρμα: «Στην οικογένειά μου και στους οπαδούς του Ολυμπιακού, που δεν τους δώσαμε χαρά στην έδρα μας, αλλά ελπίζω να ευχαριστήθηκαν στις τηλεοράσεις τους τη νίκη μας και την πρόκριση επί της ΑΕΚ».

Για τη δυστοκία του μέχρι το ΟΑΚΑ: «Ήταν σημαντικό γκολ και για μένα, αλλά κυρίως για την ομάδα. Όσον αφορά εμένα προσωπικά, αυξάνει και την αυτοπεποίθησή μου, γιατί οι επιθετικοί ζουν από τα γκολ. Πιο σημαντικό απ΄ όλα όμως είναι ότι νίκησε η ομάδα. Αυτό μετράει πάντα και δεν έχει νόημα να σκοράρεις αν δεν κερδίσει η ομάδα. Το ιδανικό είναι να γίνονται και τα δύο, όπως στο παιχνίδι με την ΑΕΚ».

Για την ευκαιρία του Ντοσεβί: «Όταν χάνεις ένα τέτοιο γκολ και μάλιστα στα τελευταία λεπτά, πέφτει η αυτοπεποίθησή σου και πρέπει να βρεις δύναμη να αντιδράσεις. Το ίδιο είχε συμβεί και σε μένα στο προηγούμενο παιχνίδι. Αυτά όμως συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και είναι ιδιαίτερα θετικό το γεγονός ότι δεν μας πήρε από κάτω. Συνεχίσαμε να πιέζουμε και δικαιωθήκαμε».

Πηγή: sport-fm.gr