Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-1 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 4η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Europa League. Μετά από το τέλος του ματς ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Πέδρο Μαρτίνς, υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα από τους Γερμανούς. Επίσης στάθηκε στα λάθη της ομάδας του, αλλά και στη φάση που δεν δόθηκε κόκκινη κάρτα στον Μπάρκοκ για μαρκάρισμα πάνω στον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ καθώς επίσης και στο δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων.

«Είναι ένα σκληρό αποτέλεσμα, αλλά δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα. Στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ήμασταν καλύτεροι. Κάναμε δύο λάθη και δεχτήκαμε δύο γκολ. Δεν καταφέραμε για μία ακόμη φορά να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας. Το δείχνουν και τα νούμερα του αγώνα ότι ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα γιατί πληρώσαμε τα λάθη μας», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός στις δηλώσεις του στην Cosmote TV.

Για τη φάση του Ρέαμπτσιουκ, ανέφερε: «Από τη στιγμή που δόθηκε η κίτρινη κάρτα πάει να πει πως ο διαιτητής είδε το χτύπημα. Οπότε είναι απαράδεκτο λοιπόν που δε βγήκε η κόκκινη. Λυπούμαστε που δεν βγήκε εκεί η κόκκινη κάρτα, όπως και δεν ελέγχθηκε το δεύτερο γκολ της Άιντραχτ. Λυπούμαστε για αυτές τις δύο φάσεις, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι και συνεχίζουμε».

Όσον αφορά στο μέλλον της ομάδας του στο γκρουπ, δήλωσε: «Δεν εξαρτάται πλέον από εμάς, αλλά από άλλους. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να νικήσουμε τα άλλα δύο παιχνίδια για να πάρουμε την πρόκριση και από εκεί και πέρα να δούμε τι θα συμβεί στα άλλα ματς του ομίλου για την πρώτη θέση».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και τα λόγια του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Ο άσος του Ολυμπιακού είπε: «Είμαι λυπημένος μετά από τέτοιο παιχνίδι να μην παίρνουμε θετικό αποτέλεσμα. Είμαι και απογοητευμένος γιατί στη φάση που χτύπησα έπρεπε ο αντίπαλος να πάρει κόκκινη κάρτα. Είναι απαράδεκτο. Επίσης και στο δεύτερο γκολ της Άιντραχτ υπήρξε φάουλ και δεν ελέγχθηκε».