Το βαθμό της ισοπαλίας έδωσε ο Μάουρο Ικάρντι στην Ίντερ στη χθεσινοβραδινή αναμέτρηση με τη Νάπολι στο «Σαν Πάολο» με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 87’. Αυτό που έκανε εντύπωση όμως πως διάλεξε να το χτυπήσει με πολύ μεγάλη ψυχραιμία αλά… Πανένκα. Ο ίδιος δήλωσε ότι το έκανε, ώστε να πιάσει απροετοίμαστο τον καλά διαβασμένο Ικάρντι.

«Αποφάσισα να χτυπήσω έτσι το πέναλτι επειδή ο Αντούχαρ μελετάει πολύ όλους τους αντιπάλους του. Επίσης είναι πολύ ψηλός και πέφτει κάτω πολύ καλά οπότε αποφάσισα, απλά να πετάξω την μπάλα».


Στη συνέχεια ο 22χρονος Αργεντίνος επιθετικός των «νερατζούρι» που είναι πρώτος σκόρερ στη Serie A με 15 τέρματα εμφανίστηκε ικανοποιημένος με το βαθμό της ισοπαλίας και δήλωσε βέβαιος πως θα τα πάει καλύτερα με τον Μαντσίνι στο τιμόνι της ομάδας.

«Πάντα θέλουμε να κερδίζουμε, αλλά πήραμε ένα βαθμό που μας ανεβάζει στη βαθμολογία λίγο. Έπρεπε να είμαστε λίγο πιο επιθετικοί στο πρώτο ημίχρονο, τους αφήσαμε να ανέβουν υπερβολικά. Δουλεύουμε πολύ σκληρά, αυτή η ομάδα της Ίντερ τα θέλει όλα. Πετάξαμε βαθμούς στην πορεία και αυτό έχει επηρεάσει τη θέση μας στη βαθμολογία αλλά είμαστε μία νεανική ομάδα και θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Θα το κάνουμε σίγουρα με τον Μαντσίνι».

Πηγή: sport-fm.gr