Πατάνε γκάζι για μεταγραφές στον Ολυμπιακό. Η επικείμενη προσθήκη του Φράνκο Χάρα φαίνεται πως είναι μόνο η αρχή για τους «ερυθρόλευκους», που πλέον τρέχουν για ακόμη δύο προσθήκες.

Η πρώτη αναμένεται να είναι για τη θέση του στόπερ, με τον Νέτο της Ζενίτ να έχει «κλειδώσει» σαν πρώτη επιλογή των ανθρώπων της ΠΑΕ. Οι Πειραιώτες αισιοδοξούν πως θα καταφέρουν να κλείσουν μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πρόταση του Ολυμπιακού αφορά τον δανεισμό του παίκτη μέχρι το τέλος της σεζόν, με δυνατότητα ενεργοποίησης οψιόν αγοράς –σε προσιτή τιμή για τους «ερυθρόλευκους»- εφόσον ικανοποιήσει.

Πάντως η απόκτηση του Χάρα, έγινε με το σκεπτικό να αγωνιστεί ως δεύτερος επιθετικός, έτσι στον Ολυμπιακό συνεχίζουν να ψάχνονται για περιπτώσεις ακραίων μεσοεπιθετικών. Όπως ξεκαθαρίζεται ανάμεσά τους δεν υπάρχουν τα ονόματα των Τζόελ Κάμπελ και Βλάντιμιρ Βάις. Παράλληλα, στην ΠΑΕ επιβεβαιώνουν το τουρκικό ενδιαφέρον για τον Τζίμι Ντουρμάζ.

Πηγή: sport-fm.gr