Την πρώτη νίκη ομάδας της Μολδαβίας στο Champions League πανηγυρίζει η Σέριφ με το 2-0 επί της Σαχτάρ, την ίδια ώρα που η Ντόρτμουντ επικρατούσε της Μπεσίκτας με 2-1 στην Τουρκία.

Η Σέριφ έχει ούτως ή άλλως γράψει ιστορία με την παρουσία της στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης, αφού είναι η πρώτη ομάδα από τη Μολδαβία που κατάφερε κάτι τέτοιο. Και όχι μόνο αυτό, αλλά πέτυχε και την πρώτη της νίκη.

Στον πρώτο της αγώνα για τον 4ο όμιλο, υποδέχθηκε τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και τη νίκησε με 2-0, χάρη στα γκολ των Τραορέ (στο 16′ με ωραίο γυριστό) και Γιανσάνε (στο 62′ με κεφαλιά). Έτσι, το παραμύθι της Σέριφ, για την οποία ήταν πολύ καλός ο Αθανασιάδης και βγήκε με τραυματισμό ο Κολοβός, συνεχίζεται.

Την ίδια ώρα, στην Τουρκία η Μπεσίκτας φιλοξένησε τη Ντόρτμουντ, η οποία άνοιξε το σκορ στο 20′ με τον Μπέλινγκχαμ, ο οποίος κατέβασε πολύ ωραία τη μπάλα και τελείωσε τη φάση όπως έπρεπε. Ο ίδιος παίκτης ήταν πρωταγωνιστής και στη φάση του δεύτερου γκολ της Μπορούσια, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν έδωσε την ασίστ στον Χάαλαντ (0-2). Το μόνο που κατάφεραν οι Τούρκοι ήταν να μειώσουν στο 94′ με τον Μοντέρο (1-2).