Χαρούμενος για την θερμή υποδοχή που του επιφύλαξε ο κόσμος κατά την επιστροφή του στη Λεωφόρο, ως παίκτης του Παναθηναϊκού, εμφανίστηκε ο Σωτήρης Νίνης που δήλωσε έτοιμος να κάνει τα πάντα για να προσφέρει στο τριφύλλι και γιατί όχι να φτάσει στην… πηγή του πρωταθλήματος!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σωτήρη Νίνη στην κάμερα της NOVA:

Σίγουρα ήταν μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση. Νομίζω ότι το 5-0 του πρώτου ημιχρόνου τα λέει όλα. Μπήκαμε και παίξαμε έτσι όπως έπρεπε. Στο δεύτερο ο ρυθμός έπεσε είναι απολύτως λογικό. Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη και πρέπει να κάνουμε συντήρηση δυνάμεων.

Είσαι καιρό στην ομάδα, την παρακολουθείς, στα προηγούμενα ματς έκανε ευκαιρίες αλλά δεν σκόραρε, τι άλλαξε τώρα;

«Νομίζω ότι ήμασταν λίγο πιο συγκεντρωμένοι από τις άλλες φορές και σίγουρα το να τελειώνεις και μια φάση σωστά θέλει και λίγο τύχη. Είχαμε και την τύχη με το μέρος μας σήμερα, είναι και θέμα των παιδιών που παίζουν μπροστά, είναι και το ταλέντο που έχουν που σίγουρα βοηθάει να πετυχαίνουν τα γκολ».

Η ομάδα έχει ένα ευνοϊκό πρόγραμμα θεωρείς ότι μπορείτε να διεκδικήσετε τον τίτλο;

«Πρώτα από όλα ο Παναθηναϊκός οφείλει να κερδίσει όλα τα παιχνίδια μέχρι τα ντέρμπι. Νομίζω ότι αν κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια από εκεί και πέρα θα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι κυνηγάμε αυτή τη στιγμή τον Ολυμπιακό ή τον ΠΑΟΚ γιατί είμαστε κάποιους βαθμούς πίσω. Θα πρέπει μέχρι να παίξουμε μεταξύ μας να έχουμε μόνο νίκες ώστε να μπορέσουμε να κυνηγήσουμε κάτι καλύτερο στα μεταξύ μας παιχνίδια».

Το αισθάνεσαι ότι μπορεί να γίνει πραγματικότητα;

«Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή με το ρόστερ και την ποιότητα και την εικόνα που δείχνει η ομάδα τον τελευταίο καιρό ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό».

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να διατηρήσει την ίδια εικόνα σε ένα παιχνίδι που ακολουθεί και μάλιστα σύντομα;

«Δεν ξέρω αν μπορούμε να βάλουμε πέντε γκολ στο ημίχρονο. Ο Λεβαδειακός είναι μια καλή ομάδα, από εκεί και πέρα εμείς οφείλουμε να παίξουμε όπως παίξαμε σήμερα. Να μπούμε καλά στο παιχνίδι, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Πρέπει να κάνουμε τα σωστά πράγματα που λέει ο προπονητής μας και από εκεί και πέρα νομίζω ότι θα πάνε όλα καλά».

Σε είδαμε λίγο συγκινημένο όταν μπήκες στο παιχνίδι και στο χειροκρότημα του κόσμου;

«Αισθάνθηκα πάρα πολύ ωραία στην ομάδα που ξαναγύρισα. Και έχω και μια υποδοχή πάρα πολύ ωραία από τον κόσμο και τους ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό».

Ήταν μια απόφαση ζωής η επιστροφή στο “σπίτι” σου;

«Δεν νομίζω ότι ήταν πολύ δύσκολη απόφαση. Εφόσον μου έγινε η πρόταση το δέχτηκα. Νομίζω ότι όπως είχα πει όταν ήρθα είναι η “οικογένεια” μου. Από εδώ ξεκίνησα, τους ξέρω, με ξέρουν, οπότε τι καλύτερο για να βρούμε ξανά τα πατήματα μας».

Θεωρείς ότι σου δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία;

«Για μένα το πιο σημαντικό είναι να νοιώθω καλά ψυχολογικά πάνω απ’ όλα και να παίζω μπάλα. Από εκεί και πέρα ότι καλύτερο ας έρθει».

Πηγή: sport-fm.gr