Ο Χρήστος Τζόλης έκανε εντυπωσιακό ντεμπούτο στη Νόριτς με δύο γκολ και δύο ασίστ, αλλά οι οπαδοί της τον αποθεώνουν και για κάτι ακόμη.

Ο 19χρονος Έλληνας επιθετικός έπαιξε στον με τη Μπόρνμουθ για το Λιγκ Καπ Αγγλίας και εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη με 6-0 έχοντας δύο γκολ και δύο ασίστ.

Λογικό είναι, επομένως, οι οπαδοί της Νόριτς να τον αποθεώνουν, αλλά ο Τζόλης παίρνει τα «μπράβο» και για κάτι ακόμη. Συγκεκριμένα, στο γήπεδο ήταν και ένας παππούς με τον εγγονό του, ο οποίος σήκωσε πλακάτ ζητώντας από τον Τζόλη τη φανέλα του.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ το είδε και στο τέλος του αγώνα πήγε όντως προς το μέρος του μικρού και του έδωσε τη φανέλα του, με τον παππού του, Ντέρεκ Μπόσγουελ, να γράφει το εξής στο Twitter.

«Ο εγγονός μου καθόταν χθες και έφτιαχνε ένα πλακάτ στο οποίο έγραψε: “Τζόλη, σε παρακαλώ μπορώ να έχω τη φανέλα σου;”. Κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου ο παίκτης το είδε και στο τέλος του αγώνα τον πλησίασε και του του έδωσε τη φανέλα του. Ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, αλλά και ένας υπέροχος τύπος».