Οι Λουζιτανοί δίνουν κρίσιμο ευρωπαϊκό ματς την Τρίτη και εάν περάσουν θα αυξηθούν οι πιθανότητες να κάνουν κίνηση για να αποκτήσουν τον Σεμέδο.

Η υπόθεση του στόπερ του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, συνδέεται και με την περίπτωση του Μανωλά.

Σε αυτή τη φάση η πορτογαλική και η ιταλική αγορά είναι σε πρώτο πλάνο σε σχέση με κάθε άλλη αγορά στην Ευρώπη. Από εκεί δηλαδή μπορεί να προκύψει ο επόμενος σύλλογος για τον Σεμέδο (τον οποίο κατά το παρελθόν ήθελαν οι Μπενφίκα, Σπόρτινγκ, Πόρτο και Ρόμα).

Το πρόβλημα με τη βίζα του έμπειρου μπακ για την Αγγλία είναι γνωστό, οπότε η Μπενφίκα δείχνει να είναι μία από τις πιθανές επιλογές. Από τι θα κριθεί η κίνηση των Λουζιτανών για τον διεθνή μπακ των Πειραιωτών; Μα φυσικά από το τι θα συμβεί το βράδυ της Τρίτης.

Εάν η Μπενφίκα περάσει το εμπόδιο της ολλανδικής PSV Αϊντχόφεν στο 2ο παιχνίδι των 2 ομάδων στα play offs του Champions League τότε θα κάνει τη σχετική κρούση. Οπότε έχει μεγάλη σημασία αυτό το ματς και για τη Μπενφίκα αλλά και για το ενδιαφέρον της για τον Σεμέδο καθώς εφόσον τα καταφέρει (στο πρώτο ματς είχε νικήσει 2-1) θα μπορέσει να φτάσει τα οικονομικά επίπεδα που θέλει ο Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι πάντως έχουν κινητοποιηθεί σε κάθε επίπεδο για το ζήτημα αυτό και για να πουληθεί άμεσα ο 27χρονος Ρούμπεν Σεμέδο. Να θυμίσουμε πως πέρυσι είχαν φτάσει στο σημείο να απορρίψουν προτάσεις ακόμα και 11 εκατ. ευρώ ενώ και φέτος οι αξιώσεις για την παραχώρηση του παίκτη παραμένουν υψηλές.

Στον Ολυμπιακό ο υψηλόσωμος στόπερ – που έχει και μεγάλο συμβόλαιο – έχει 93 συμμετοχές με 4 γκολ και το τελευταίο διάστημα είχε τεθεί εκτός των αγωνιστικών πλάνων για τα παιχνίδια με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Πηγή: gazzetta.gr