Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο Ράζγκραντ και γνώρισε τον αποκλεισμό στα πέναλτι από τη Λουντογκόρετς στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League. Έτσι οι Ερυθρόλευκοι υποβιβάζονται στο Europa League και τα playoffs της δεύτερης τη τάξη ευρωπαϊκής διασυλλογικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός θα κληθεί να περάσει το εμπόδιο της Σλόβαν Μπρατισλάβας για να βρεθεί στους ομίλους του Europa League. Η ομάδα από την πρωτεύουσα της Σλοβακίας ήταν το φαβορί, καθώς στο πρώτο ματς στο Γιβραλτάρ είχε φύγει με τη νίκη (1-3). Με το 1-1 της ρεβάνς πήρε το εισιτήριο.

Στο ματς της Πέμπτης ο Ζρμχαλ άνοιξε το σκορ στο 38ο λεπτό, ενώ η Λίνκολν διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 90′ με τον Κίκε Γκόμεθ. Τα πρώτα είναι στις 19 Αυγούστου και η ρεβάνς στις 26.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Πειραιά σε περίπτωση αποκλεισμού έχει εξασφαλισμένη την παρουσία της στους ομίλους του Conference League.

Το πρώτο ματς του Ολυμπιακού εναντίον της Σλόβαν θα γίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 19 Αυγούστου και το δεύτερο στις 26 Αυγούστου στη Μπρατισλάβα.

Πηγή: gazzetta.gr