Μεγάλα σχέδια για την ΑΕΚ έχει ο Μάκης Αγγελόπουλος. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ σε δείπνο που παρέθεσε στους εκπροσώπους του Τύπου μίλησε για το όραμά του, το οποίο περιλαμβάνει μια ομάδα που σύντομα θα διεκδικεί ξανά το πρωτάθλημα.

«Φέτος χτίζουμε μια ομάδα, που θα αποτελεί τον κορμό μας για τον επόμενο χρόνο. Σε ένα-δύο χρόνια να έχουμε ομάδα να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα», ανέφερε, ενώ πρόσθεσε πως στόχος είναι η επιστροφή στην Ευρώπη αρχικά μέσω του Eurocup κι εν συνεχεία στην Ευρωλίγκα.

Παράλληλα προανήγγειλε την απόκτηση πλέι μέικερ και σέντερ, πάντα με τις υποδείξεις του Ντράγκαν Σάκοτα, ενώ πρόσθεσε πως «… η ΑΕΚ το καλοκαίρι θα έχει τέσσερις παίκτες στην Εθνική».

Επίσης τόνισε πως προχωρά στην υλοποίηση ενός σχεδίου του προπονητή για την αναδιοργάνωση των τμημάτων υποδομής και τη συνεργασία (υπό τη μορφή απορρόφησης ή χρηματοδότησης) συλλόγων ή καμπ που ασχολούνται με την ανάδειξη παικτών, προκειμένου να κάνει η ΑΕΚ δικά της τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα.

Για το λόγο που αποφάσισε να εμπλακεί τώρα στα της ΚΑΕ, είπε πως «… δεν μπορούσα να δω την ΑΕΚ να διαλύεται ξανά» και αποκάλυψε πως βρίσκεται σε επαφή με 3-4 κορυφαίους επιχειρηματίες για να συνδράμουν οικονομικά στην ΚΑΕ και λίαν συντόμως θα ανακοινωθούν εμπορικές συμφωνίες. Πέρα από την αγωνιστική αναβάθμιση της «Ένωσης», θέλει να στελεχώσει και την ΚΑΕ με ικανά στελέχη.

Πηγή: sport-fm.gr