Την ώρα που στην ΕΠΟ ψάχνουν τον τρόπο με τον οποίο θα έρθει το «διαζύγιο» με τον Κλαούντιο Ρανιέρι, ήδη στο εξωτερικό έχουν προκύψει τα πρώτα δημοσιεύματα όσον αφορά τον υποψήφιο αντικαταστάτη του.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα του γερμανικού περιοδικού «Kicker» υποστηρίζει ότι ο βασικός υποψήφιος για να διαδεχθεί τον Ιταλό προπονητή είναι ο συμπατριώτης του, Τζιοβάνι Τραπατόνι.

Οι Γερμανοί επικαλούνται αποκλειστικές πληροφορίες, οι οποίες θέλουν τον 75χρονο προπονητή να είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας για να μπορέσει η «γαλανόλευκη» να κάνει την αντεπίθεση και να «χτυπήσει» τα έξι επόμενα ματς, με την ελπίδα να διεκδικήσει την παρουσία της στα γήπεδα της Γαλλίας, μέσω της διαδικασίας μπαράζ.

Τελευταία ομάδα που είχε αναλάβει ο Τραπατόνι ήταν την περίοδο 2008/13 και ήταν η εθνική Ιρλανδίας, ύστερα από μία μακρά και επιτυχημένη καριέρα.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως ήδη έχουν υπάρξει επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές και χαρακτηρίζεται θετικό το γεγονός ότι ο Καραγκούνης μιλάει ιταλικά, ενώ εννιά διεθνείς αγωνίζεται στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Πηγή: sport-fm.gr