Την περασμένη εβδομάδα στην «Κόμπανκ Αρίνα», οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα είχαν δημιουργήσει μία πολύ «καυτή» ατμόσφαιρα, ωστόσο σύμφωνα με τον προπονητή των Σέρβων, Ντέγιαν Ράντονιτς, οι παίκτες του Ολυμπιακού διαθέτουν τόση πολύ ποιότητα, ώστε δεν επηρεάζονται ό,τι κι αν γίνεται στις εξέδρες.

«Στα παιχνίδια με Γαλατασαράι και Βαλένθια τα πράγματα πήγαν σχεδόν όπως τα θέλαμε και έτσι δεν χρειάστηκε να κάνουμε κάτι που δεν ήταν στο πλάνο μας. Όμως, κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν μία εντελώς διαφορετική κατάσταση. Ο Ολυμπιακός χρησιμοποίησε την ποιότητα των παικτών του για να πάρει τον έλεγχο του ματς, αλλά αποδείξαμε πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στην τρομερή υποστήριξη των φιλάθλων μας που μας δίνει αρκετή ενέργεια», έγραψε μεταξύ άλλων στο blog του στην Ευρωλίγκα ο Ντέγιαν Ράντονιτς και συμπλήρωσε:

«Το να αγωνίζεσαι στην Ευρωλίγκα μπροστά σε ένα τόσο θερμό κοινό μπορεί να σου δώσει έξτρα κίνητρο. Για παράδειγμα, ο Ολυμπιακός έχει δώσει πολλά περισσότερα σημαντικά παιχνίδια με τέτοιο κοινό απ’ ότι εμείς και αυτό φάνηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Ένιωθαν πιο άνετα στο παρκέ, παρά το γεγονός πως έπαιζαν στο γήπεδό μας».

Πηγή: Sport-fm.gr