Το τοπίο στα διοικητικά του Πανιωνίου παραμένει θολό αλλά η αλήθεια είναι μία! Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης αποφάσισε να δεχθεί την πρόταση του γκρούπ επιχειρηματιών που συνεργάζονται με τον Μάκη Ψωμιάδη!

Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης αρνήθηκε να κάνει δεκτή την πρόταση του να πάρει στα χέρια του ο Ερ. Πανιώνιος το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, λέγοντας το ναι στην προσφορά του γκρούπ των επιχειρηματιών που σύμφωνα με πληροφορίες είναι άνθρωποι του περιβάλλοντος του Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος σε βάθος χρόνου αναμένεται να γίνει και το αφεντικό των «κυανέρυθρων».

Έτσι η ουσία είναι μία. Ότι η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα αλλάξει άμεσα χέρια. Μάλιστα ο Τσακίρης δεν δέχθηκε και καμία άλλη εναλλακτική πρόταση από επιχειρηματίες, που είναι ένθερμοι υποστηρικτές του Πανιωνίου.

Τα δάκρυα του Βεντούρη!

Από μέρους του πρόεδρος του Ερ. Πανιώνιου, Γεράσιμος Βεντούρης βγήκε με κλάματα από την Γενική Συνέλευση λέγοντας πως η ΠΑΕ αλλάζει χέρια και ότι ορίστηκε νέο Δ.Σ. (ο εκπρόσωπος Τύπου του Πανιωνίου αρνήθηκε να πει τα ονόματα). Ένα διοικητικό συμβούλιο που θα απαρτίζεται από 9 άτομα και θα είναι προσωρινής μορφής και το οποίο θα προχωρήσει τις διαδικασίες μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου της ομάδας.

Αύριο μάλιστα αναμένεται να πέσουν οι τελικές υπογραφές και στην συνέχεια να υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις!

Φόβος και αγωνία στον κόσμο…

Στο μεταξύ ο φίλαθλος κόσμος του Πανιώνιου φοβάται αλλά και αγωνιά για το μέλλον της αγαπημένης τους ομάδας. Στο άκουσμα του ονόματος του Μάκη Ψωμιάδη δεν είναι λίγοι εκείνοι που προβληματίζονται σε πολύ μεγάλο βαθμό…

Πηγή: gazzetta.gr