Ο Ολυμπιακός εντείνει την προετοιμασία του για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, το βράδυ του Σαββάτου (22/05, 21:00). Το μεγάλο ερωτηματικό στην πλευρά των «ερυθρολεύκων» είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος είχε υποστεί θλάση στον εκτός έδρας αγώνα με τους Θεσσαλονικείς στα πλέι οφ. Έκτοτε κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τη μεγάλη αναμέτρηση των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ.

Ο έμπειρος στόπερ έχει προσπαθήσει όλο αυτό το διάστημα να είναι «παρών» στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όμως σήμερα φαίνεται πως είναι η καθοριστική ημέρα που θα κρίνει τη συμμετοχή του στο εν λόγω ματς. Ο ίδιος ο παίκτης τονίζει στους ανθρώπους των Πειραιωτών πως θέλει να παίξει και θα παλέψει μέχρι την τελευταία στιγμή για να βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του, με τις ελπίδες πως θα προλάβει να υφίστανται.

Μόνο εάν ο Παπασταθόπουλος είναι τελείως καλά θα χρησιμοποιηθεί στο παιχνίδι που θα ρίξει την αυλαία της σεζόν, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς δεν πρόκειται να ρισκάρει ενδεχόμενη υποτροπή που θα τον κρατήσει για μεγαλύτερο διάστημα εκτός δράσης και μπορεί να χάσει μέρος της προετοιμασίας για την επόμενη σεζόν.

Σε ό,τι αφορά τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, δεν συμμετείχε ούτε στη χθεσινή προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στα γόνατά του. Ο Μαροκινός επιθετικός ακολούθησε ένα συνταρακτικό πρόγραμμα και σήμερα αναμένεται να προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.