Επαφές, συζητήσεις επί συζητήσεων, αλλά από υπογραφές; Χάλασε του Βούκσεβιτς, χάλασε του Ιβανόφ, κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι στο περίμενε, άλλοι το σκέπτονται, αλλά ο χρόνος κυλάει και σε δύο εβδομάδες ο Ολυμπιακός δίνει το πρώτο του αγώνα στο Γιουρόπα Λιγκ εκτός έδρας με αντίπαλο την αλβανική Μπέσα.

Και ο Έβαλντ Λίνεν αδυνατεί για την ώρα να κάνει ένα σοβαρό εκπαιδευτικό δίτερμα και να διδάξει τα συστήματα που θέλει στην προετοιμασία, αφού λείπουν πολλοί βασικοί ποδοσφαιριστές από την ομάδα.
Ο Γερμανός προπονητής ζητάει από τους ποδοσφαιριστές να παίζουν από τα άκρα, αλλά με ποιούς; Τον Κρητικό και τον Φετφατζίδη από τη δεξιά πλευρά και τον Βαλεριάνο με τον Σοϊλέδη από την αριστερή; Την πρώτη ομάδα προετοιμάζει ο Λίνεν στο Μόναχο ή εκείνη των Νέων;

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς θα είναι το μεσημέρι στο Μόναχο για να μιλήσει με τον προπονητή της ομάδας και να δοθούν οι τελικές κατευθύνσεις για τις μεταγραφές. Ο τεχνικός σύμβουλος του Ολυμπιακού θα θέσει υπόψη του Λίνεν όλες τις περιπτώσεις που έχουν προκριθεί από τη διοίκηση για κάθε θέση, κι ο τελευταίος θα κάνει τις εισηγήσεις του, βάσει των όσων πιστεύει ότι θα βοηθήσουν περισσότερο την ομάδα.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού θέλει άμεσα δύο στόπερ και ένα αμυντικό χαφ, εν όψη των αγώνων με τη Μπέσα, και θα ζητήσει από τον Κοβάσεβιτς να κλείσουν οι παίκτες σε αυτές θέσεις το αργότερο μέχρι την Κυριακή.

Πηγή: gavros.gr