Ο Ολυμπιακός έχει καπαρώσει το πρωτάθλημα, την Κυριακή (18/4, 19.30) κοντράρεται στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική των play out, αλλά δεν θα δουν το παιχνίδι ως τυπική διαδικασία οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς. Όπως δήλωσε κι ο ίδιος στη Nova: «Ο τίτλος μπορεί να έχει κατακτηθεί, αλλά μας ενδιαφέρει να κρατήσουμε την καλή γραμμή, την καλή απόδοση και να τελειώσουμε το πρωτάθλημα δίνοντας καλή εικόνα. Το κίνητρό μας είναι να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα συγκεντρώνοντας περισσότερους βαθμούς από πέρυσι».

Δεδομένη για το ντέρμπι θεωρείται η απουσία του Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος εξακολουθεί και έχει ενοχλήσεις στη μέση του. Αμφίβολος, ωστόσο, είναι και ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος έκανε σήμερα πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Πάντως ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» έχει σκοπό να κατεβάσει πάλι διάταξη με 3-4-3.

Αν ο Σεμέδο τεθεί οριστικά εκτός, τη θέση του θα πάρει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος θα έχει δίπλα του Χολέμπας και Παπασταθόπουλο. Στη μεσαία γραμμή από δεξιά προς τα αριστερά θα βρίσκονται οι Ανδρούτσος, Εμβιλά, Καμαρά και Ρέαμπτσιουκ, με Μασούρα, Μπρούμα και Αραμπί στην κορυφή. Υπενθυμίζεται ότι και η συμμετοχή του Χασάν θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (17/4) το μεσημέρι και ακολούθως θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: gazzetta.gr