Παρελθόν αποτελεί για τον Ατρόμητο η εντός έδρας ισοπαλία με τον Παναιτωλικό (0-0) και πλέον στρέφει την προσοχή του στον αγώνα της τέταρτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ενάντια στον ΟΦΗ.

Απόντες από την σημερινή (15/9) πρωινή προπόνηση της ομάδας του Περιστερίου, ήταν φυσικά όσοι αγωνίστηκαν στην Κυριακάτικη (14/9) αναμέτρηση, αλλά και ο Ελίνι Δημούτσος, ο οποίος σε αντίθεση με τους υπόλοιπους δεν έκανε αποθεραπεία.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος μέσος αποχώρησε τραυματίας από το ματς με τον σύλλογο του Αγρινίου και η ακτινογραφία που «έβγαλε», έδειξε αιμάτωμα στην περόνη. Αύριο (16/9) θα κάνει θεραπεία και η κατάστασή του θα εκτιμάται μέρα με τη μέρα.

Όσον αφορά όλους του άλλους ποδοσφαιριστές της ομάδας, τέθηκαν κανονικά στην διάθεση του Γιώργου Παράσχου, ενώ την Τετάρτη (17/9) θα προστεθεί ακόμη μια επιλογή στο ρόστερ του Έλληνα τεχνικού, καθώς θα ξεκινήσει κανονικά της προπονήσεις ο νεοαποκτηθείς, Λοράν Αγκουαζί που φτάνει αύριο Αθήνα.

Προ της προγραμματισμένης πρωινής προπόνησης για αύριο, ο Ατρόμητος θα πραγματοποιήσει νωρίτερα την επίσημη φωτογράφισή του για τη νέα περίοδο.

Πηγή: sport-fm.gr