Η μοίρα τού έπαιξε άσχημο παιχνίδι από όταν ήταν μικρό παιδί, αλλά ο Χάνσελ Εμάνουελ Ντομίνγκες δεν πτοείται και ονειρεύεται το ΝΒΑ.

Είναι από τη Δομινικανή Δημοκρατία και όταν ήταν 6 ετών είδε όλη τη ζωή να αλλάζει, αφού ένας τοίχος που γκρεμίστηκε τού εγκλώβισε το αριστερό χέρι, το οποίο τελικά έπρεπε να ακρωτηριαστεί. Αυτό που δεν άλλαξε, όμως, είναι η αγάπη του για το μπάσκετ, για τη ζωή.

Ο Ντομίνγκες δεν πτοήθηκε από το πώς ήρθαν τα πράγματα, συνέχισε να παίζει μπάσκετ και είναι τόσο καλός ώστε να αφήσει, πλέον, τον τόπο του και να μετακομίσει στις ΗΠΑ, όπου το λύκειο Life Christian Academy, στη Φλόρινα, του έδωσε υποτροφία.

Πήγε λοιπόν εκεί και εντυπωσίασε αμέσως σε ένα τουρνουά που πήρε μέρος η ομάδα του, με αποτέλεσμα όλοι να τον θαυμάσουν, να συγκινηθούν και να του ευχηθούν να πετύχει τον μεγάλο του στόχο. Ποιος είναι αυτός; «Θέλω να πάω στο κολέγιο, να γίνω καλύτερος. Να γίνω επαγγελματίας και να παίξω στο ΝΒΑ», έχει πει.

Και δεν ξέρουμε αν θα το πετύχει, αλλά ξέρουμε ότι με όσα κάνει με ένα χέρι, είμαστε οπαδοί του πλέον!

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.