Ανάμεσα στους υποψηφίους για να αναλάβει τα ηνία της εθνικής Κροατίας είναι ο Τόνι Κούκοτς, ο οποίος έχει πάρει «ζεστά» το θέμα. «Ενδιαφέρομαι για την θέση», δήλωσε ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Χωρίς προπονητή έχει μείνει η Εθνική Κροατίας που ψάχνει τον αντικαταστάτη του Γιάσμιν Ρέπεσα. Ανάμεσα στους υποψηφίους υπάρχει ένα ηχηρό όνομα, αυτό του Τόνι Κούκοτς!

Ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ ήταν ο τελευταίος που μπήκε στη λίστα της κροατικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης και με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «Tportal.hr» επιβεβαίωσε πως βλέπει με καλό μάτι την εν λόγω θέση.

«Ενδιαφέρομαι για την δουλειά του τεχνικού της εθνικής Κροατίας, αλλά μόνο αν οι συνθήκες είναι κατάλληλες και το κλίμα στην ομάδα υγειές», ήταν η τοποθέτηση του εις τριπλούν πρωταθλητή NBA.

Επιπλέον, ο 45χρονος παλαίμαχος φόργουορντ υποστήριξε πως παρακολούθησε την προσπάθεια των συμπατριωτών του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας, ενώ τόνισε αυτά που δεν του άρεσαν.

«Σε σύγκριση με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Σλοβενίας, η ατμόσφαιρα στις τάξεις της ομάδας μας στην Ισπανία δεν ήταν καλή. Αυτό φαινόταν εύκολα και από την τηλεόραση. Δεν υπήρχε συνεννόηση ούτε στην επίθεση, ούτε στην άμυνα», ήταν τα λόγια του Κούκοτς.

Πηγή: sport-fm.gr