Ο Παναιτωλικός καίγεται για βαθμούς αφού δίνει μάχη για την παραμονή, αλλά ο αδιάφορος Βόλος έβαλε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο και πήρε τη νίκη.

Η καλή μέρα από το… πρωί φάνηκε για τους γηπεδούχους, αφού μόλις στο 3′ ο Ριένστρα με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-0. Και μέχρι να ανασυνταχθούν οι φιλοξενούμενοι, ήρθε στο 13′ και το 2-0 για τους Θεσσαλούς, αυτή τη φορά με το πέναλτι του Μπουένο για χέρι του Ταχάρ. Τα πράγματα, όπως καταλαβαίνει κανείς, έγιναν από πολύ νωρίς πολύ δύσκολα για τους Αγρινιώτες, οι οποίοι πάντως κατάφεραν να αντιδράσουν και να μειώσουν στο 37′ με πέναλτι του Βέργου (2-1) μετά το χέρι του Περέα.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα δεν κατάφερε, όμως, να μείνει για πολύ στο παιχνίδι, αφού στο 42′ ο Μήτογλου από κοντά έγραψε το 3-1. Ο Βόλος είχε, με λίγα λόγια, τον έλεγχο της κατάστασης, με τον Παναιτωλικό να ψάχνει στο β’ μέρος το δεύτερο γκολ που θα τον έβαζε ξανά στη διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος.

Όσες ευκαιρίες κι αν έκαναν οι φιλοξενούμενοι όμως, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Βέργου στο 86′, τις έχασαν και μοιραία έχασαν και το παιχνίδι, με συνέπεια να παραμείνουν στην προτελευταία θέση.

Βόλος : Κλέιμαν, Φεράρι, Γκρίλο, Μήτογλου, Τέκιο, Κρητικός (84′ Σάντσες), Ριένστρα, Νίνης, Μπουένο (57′ Ρενάτο Σάντσες), Μπαρτόλο (74′ Κιάκκος), Περέα.

Παναιτωλικός : Κνετ, Περέιρα (74′ Γιάκολις), Τσότσαλιτς, Καρασαλίδης (53′ Καρέλης), Μεντίνα (53′ Μανθάτης), Ντινγκα, Ταχαρ, Αριγίμπι (74′ Ντουάρτε), Μεντόζα (53′ Ντάλσιο), Ντίας, Βέργος.