Στην κυκλοφορία βγήκαν σήμερα (3/9) τα εισιτήρια για το φιλικό του Παναθηναϊκού με την Βιτορούλ στη Λεωφόρο. Διαβάστε την ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Στη διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού είναι από σήμερα Τετάρτη 03/09 τα εισιτήρια του αγώνα Παναθηναϊκός – Βιτορούλ που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» (Σάββατο 06/09, ώρα 20:00).

Συγκεκριμένα, από σήμερα όλοι οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται ηλεκτρονικά τα εισιτήρια τους μέσω του νέου συστήματος print at home που έχει εισάγει η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και τυγχάνει μεγάλης αποδοχής, καθώς διευκολύνει όσους θέλουν να αποφύγουν τα εκδοτήρια και να εισέρχονται απευθείας στη Θύρα με το barcode του εισιτηρίου τους.

Παράλληλα, όλοι οι φίλαθλοι ανεξαιρέτως μπορούν ν’ αγοράσουν εισιτήρια του φιλικού αγώνα από τα εκδοτήρια της Λεωφόρου στη Θύρα 4, με ωράριο λειτουργίας από τις 10:00 έως τις 18:00.

Στον αγώνα με αντίπαλο την Βιτορούλ ακολουθείται ενιαία τιμολογιακή πολιτική για Συμμάχους και λοιπούς φιλάθλους με κόστος εισιτηρίου 5 Ευρώ για όλες τις Θύρες, 10 Ευρώ για τη Θύρα 10 και 15 Ευρώ για τη Θύρα 3.

Ανήμερα της φιλικής αναμέτρησης τα εκδοτήρια της Θύρας 4 θα λειτουργήσουν για την πώληση εισιτηρίων από τις 11:00 έως τις 20:00 και για την έκδοση Καρτών Διαρκείας από τις 10:00 έως τις 14:00 επίσης από τη Θύρα 4.

Κάθε φίλαθλος έχει τη δυνατότητα αγοράς 5 εισιτηρίων στο όνομά του, είτε μέσω της ηλεκτρονικής διάθεσης, είτε μέσω της αγοράς από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των εισιτηρίων, όπως γινόταν και μέχρι σήμερα θα ενισχύουν την προσπάθεια ανάπλασης της ιστορικής μας έδρας, έως ότου η Λεωφόρος ανανεωθεί όπως αρμόζει στη μεγάλη ιστορία και στον υπερήφανο κόσμο του Παναθηναϊκού».

Πηγή: sport-fm.gr