Δεν έχουν τέλος τα αγωνιστικά προβλήματα στον Παναθηναϊκό. Στους πολλούς τραυματισμούς της σεζόν ήρθε να προστεθεί ακόμη ένας και μάλιστα πρόκειται για έναν… συνήθη ύποπτο, τον Γιασίν Αγιούμπ.

Ο Μαροκινός μέσος θα υποβληθεί σήμερα, Τετάρτη (24/03), σε αρθροσκόπηση, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο μετά το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη (2-2), με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Το αποτέλεσμα έδειξε πως έχει υποστεί μία μικρή ρήξη στον μηνίσκο και μολονότι το αρχικό πλάνο ήταν να ακολουθήσει μία λίγο πιο συντηρητική αγωγή για να ξεπεράσει το πρόβλημα, εν τέλει αποφασίστηκε σήμερα το πρωί η λύση της αρθροσκόπησης, προκειμένου να εκμεταλλευτεί και τη διακοπών των πρωταθλημάτων.

Με αυτόν τον τρόπο ο Λάζλο Μπόλονι θα χάσει ακόμη μια λύση για τον χώρο της μεσαίας γραμμής της ομάδας του, με τον Αγιούμπ να… ενεργοποιείται ξανά από τον Ρουμάνο τεχνικό στα δύο τελευταία παιχνίδια των «πράσινων».

Οι πρώτες ενδείξεις του ιατρικού τιμ αναφέρουν πως δεν πρόκειται να απουσιάσει πάνω από δύο εβδομάδες, ωστόσο πολύ πιο ξεκάθαρη εικόνα θα υπάρχει μετά την επέμβαση.