Για να δούμε, εκεί θα στεριώσει; Μπορεί να μην πήραν τα… χρόνια τον Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς, καθώς είναι μόλις 27 ετών, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να συνεχίζει την καριέρα του στην ολλανδική Φέγενορντ ως δανεικός από την Μπούρσασπορ, με αυτός να είναι ο δέκατος σταθμός της καριέρας του!

Η ομάδα του Ρότερνταμ ανακοίνωσε το μονοετή δανεισμό του Καζίμ-Καζίμ από την Μπούρσασπορ, με οψιόν αγοράς μετά το τέλος του συμβολαίου του. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός ανήκει από το 2013 στην τουρκική ομάδα, η οποία τον απέκτησε από τη Γαλατασαράι, όπου πέρυσι μέτρησε 16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή τη μεταγραφή», δήλωσε αρχικά ο Καζίμ-Καζίμ στην ιστοσελίδα του ολλανδικού συλλόγου: «Η Φέγενορντ είναι μία μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία. Είμαι πολύ περήφανος που ήρθα να αγωνιστώ εδώ. Επίσης, αυτή τη συμφωνία τη βλέπω ως μία μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα μου. Έχω παίξει σε πολλές ευρωπαϊκές ομάδες και ξέρω τι πρέπει να κάνω για να έρθουν τα καλά αποτελέσματα. Αυτή τη νοοτροπία νικητή θέλω να προσφέρω στην ομάδα».

Πηγή: sport-fm.gr