Απ’ όλα είχε το μενού στην δεύτερη μέρα προετοιμασίας της ΑΕΚ στα Χάνια Πηλίου. Σε αντίθεση με το Σάββατο, όπου πραγματοποιήθηκε μία προπόνηση κι’ αυτή σε πιο ήπιους ρυθμούς λόγω της κούρασης της αποστολής από το ταξίδι, την Κυριακή ο Τραϊανός Δέλλας δεν χαρίστηκε στους ποδοσφαιριστές του.

Ο τεχνικός της «Ένωσης» στο διπλό πρόγραμμα της ημέρας δούλεψε σχεδόν σε όλους τους τομείς. Το βάρος στην πρωινή προπόνηση έπεσε στην κατοχή, ένα κομμάτι που δίνει μεγάλη έμφαση ο «Τράι» από την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας. Οι «κιτρινόμαυροι» άκουσαν αρκετές φορές τον προπονητή τους να τους ζητά σωστή κατοχή αλλά και άμεσες εκτελέσεις στις προσπάθειές τους, με απώτερο σκοπό η ΑΕΚ να βγάζει ουσία στο παιχνίδι της.

Όσον αφορά από την απογευματινή προπόνηση, ξεχώρισε το οικογενειακό «διπλό». Στους διακριθέντες ήταν οι Ντακόλ και Μάνταλος, ενώ καλή παρουσία είχε και ο Ανάκογλου. Βέβαια, αυτός που τράβηξε και πάλι τα φώτα πάνω του ήταν ο Νίκος Γεωργέας. Ο «Φούλης» ήταν ο μοιραίος για την ομάδα του αφού το αυτογκόλ που σημείωσε έδωσε τη νίκη στους αντίπαλους.

Η προετοιμασία της «Ένωσης» θα συνεχιστεί την Δευτέρα και πάλι με διπλές προπονήσεις (08.00 και 18.00).

Πηγή: Sport-fm.gr