Χωρίς ένα σημαντικό «γρανάζι» για τα σχέδια του Λάζλο Μπόλονι ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, αυτήν τη φορά για τη Super League 1, στους «Ζωσιμάδες». Συγκεκριμένα, στη διάρκεια της προπόνησης ο Σεχ Νιάς υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό και τέθηκε εκτός πλάνων του Ρουμάνου τεχνικού.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιάννης Μπουζούκης, Αντόνιο Σαβιέρ, Ούφε Μπεκ ενώ θεραπεία έκανε ο Φραν Βέλεθ, όλοι τους εκτός πλάνων του Λάζλο Μπόλονι ούτως ή άλλως. Υπενθυμίζεται ότι, ο Μπόλονι δεν έχει στη διάθεσή του και τους τιμωρημένους Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο και Γιοάν Μολό.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο έμπειρος κόουτς ανακοίνωσε την 21μελή αποστολή του «τριφυλλιού» στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Αθανασακόπουλος, Τζαβίδας, Μαουρίσιο και Καμπετσής.