Ο Κώστας Αντωνίου παίρνει πάνω του την κατάσταση στον Παναθηναϊκό μετά και τη χθεσινή εικόνα της ομάδας. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου πήγε στην πρωινή προπόνηση και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα σε παίκτες και προπονητή εν όψει της συνέχειας.

Σήμερα το πρωί ο football manager του Τριφυλλιού (μετά τις χθεσινές του δηλώσεις στο Περιστέρι) πήγε σήμερα στην πρωινή προπόνηση της Παιανίας για να δώσει ακόμα πιο ξεκάθαρα το μήνυμα. Ο Αντωνίου μαζί με τον Νίκο Νιόπλια και τους παίκτες που αγωνίστηκαν ως βασικοί κόντρα στον Ατρόμητο είχαν μια κουβέντα για την εικόνα που έδειξε ο Παναθηναϊκός στα δυτικά Προάστια.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου των πρασίνων ήταν αρχικά λιτός και κατηγορηματικός: «Τα πράγματα είναι απλά. Δεν είναι εικόνα αυτή. Πρέπει να βελτιωθείτε», ενώ με επίκεντρο τους παίκτες ανέφερε: «Θα πρέπει να μιλάτε λιγότερο και να παίζετε περισσότερο». Όσον αφορά τον Νίκο Νιόπλια, τόνισε: «Θα πρέπει να δουλεύεις όσο καλύτερα γίνεται».

Ο Αντωνίου δεν άφησε και στην άκρη τη διοίκηση, η οποία στέκεται στο πλευρό των Πρασίνων: «Σαν διοίκηση είμαστε πάντα εδώ για να πετύχουμε το στόχο μας. Δεν επιτρέπεται τέτοια εικόνα να παρουσιαστεί ξανά στο γήπεδο».

Ο football manager του Παναθηναϊκού έστειλε το μήνυμά του που ήταν ξεκάθαρο και έδωσε σε παίκτες και προπονητή να καταλάβουν ότι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Πηγή: gazzetta.gr