Ο Αχμέντ Χασάν έδωσε στον Ολυμπιακό την πρόκριση στους «16» του Europa League και μίλησε για το μυστικό του και το ποιον θέλει για αντίπαλο.

Ο Αιγύπτιος φορ μπήκε ως αλλαγή στο 80′ και οκτώ λεπτά μετά βρήκε δίχτυα και έδωσε στους ερυθρόλευκους την πρόκριση επί της Αϊντχόφεν, δηλώνοντας τα εξής στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη λήξη.

Για την πρόκριση: «Είναι μία πολύ ξεχωριστή βραδιά. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Τα δώσαμε όλα για να πάρουμε το αποτέλεσμα και να είμαστε ευτυχισμένοι».

Για το ποιο είναι το μυστικό του: «Είναι το να ζεις το ματς μέχρι το τέλος και να το πιστεύεις. Ήμασταν στεναχωρημένοι μετά το 2-0 αλλά συζητήσαμε και είπαμε δεν τελείωσε τίποτα. Μας μίλησε ο προπονητής και οι έμπειροι παίκτες στο ημίχρονο και είπαμε ότι πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Είχαμε ατυχίες με δοκάρια αλλά τα καταφέραμε».

Για το ποιον θέλει για αντίπαλο: «Όχι, δεν έχω προτίμηση. Θα ήθελα να παίξω με μεγάλη ομάδα. Είμαστε μεγάλη ομάδα και θέλουμε να παίξουμε με μεγάλο σύλλογο. Όποια κι αν είναι η κλήρωσή μας, είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον οποιονδήποτε».