Ημέρα ξεκούρασης είναι η σημερινή για τους παίκτες του Ολυμπιακού, αφού το… μενού περιλάμβανε ρεπό. Ωστόσο, οι δύο τραυματίες Μέλμπεργκ και Ιμπαγάσα πήγαν κανονικά στο Ρέντη, για να συνεχίσουν το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθούν.

Το αιμάτωμα του Σουηδού στην φτέρνα, υποχώρησε αλλά όχι σε ικανοποιητικό βαθμό. Τι σημαίνει αυτό; Ότι η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη στην Κρήτη, δεν είναι σίγουρη. Ο έμπειρος αμυντικός θα εξεταστεί αύριο το πρωί από τον ιατρικό τιμ και λογικά θα ξεκαθαρίσει το αν θα τεθεί ή όχι στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε.

 Όσον αφορά τον Αργεντινό ναι μεν δεν έχει την παραμικρή ελπίδα να προλάβει το εκτός έδρας ματς με τον Εργοτέλη, ωστόσο από τον Ολυμπιακό δεν έκρυβαν την ικανοποίησή τους για την πορεία της αποθεραπείας του.

Στόχος των πειραιωτών είναι ο Ιμπαγάσα, να προλάβει το εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.
Ο Ντουντού πήρε τηλέφωνο το πρωί τους αρμόδιους και τους ενημέρωσε ότι δεν αισθάνεται και τόσο καλά. Ο Βραζιλιάνος δεν έχει ξεπεράσει την ίωση που τον άφησε εκτός αγώνα με τον Πανιώνιο και κρίθηκε προτιμότερο να παραμείνει σπίτι του και να μεταβεί αύριο στο Ρέντη…

Πηγή: gazzetta.gr