Ο Λιονέλ Μέσι θα φύγει από τη Μπαρτσελόνα και θα πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με τον Ριβάλντο.

Το συμβόλαιο του Αργεντίνου άσου με τους μπλαουγκράνα λήγει στο τέλος της σεζόν, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ελεύθερος να υπογράψει όπου θέλει. Και κατά τον Ριβάλντο, αυτό θα υπογράψει στην Παρί. Την ομάδα που, ούτως ή άλλως, φέρεται εδώ και μήνες να αποτελεί το φαβορί για την απόκτησή του.

«Αυτό το ματς κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν πιστεύω ήταν το τελευταίο του Λιονέλ Μέσι με τη Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου για το Champions League. Η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να του δώσει ρεαλιστικές πιθανότητες διεκδίκησης κάποιου σημαντικού τίτλου. Το μέλλον του είναι στην Παρί Σεν Ζερμέν, ειδικά μετά την εμφάνισή της στο μεταξύ τους παιχνίδι. Είναι μια ομάδα που μπορεί να του δώσει πίσω την ευκαιρία να συνεχίσει να κατακτά τίτλους», είπε αρχικά ο Βραζιλάνος πρώην άσος των Μπαρτσελόνα, Ολυμπιακού και ΑΕΚ, για να προσθέσει.

«Ο Μέσι είναι άνω των 30 ετών κι ακόμη κουβαλάει την ομάδα. Και μέσα σε όλα αυτά, είδε τον καλύτερό του φίλο και συμπαίκτη, τον Σουάρες, να φεύγει με ακατανόητο τρόπο από την ομάδα και να μετατρέπει την Ατλέτικο Μαδρίτης στα καλύτερά της».