Είναι όντως μια ίωση ή μήπως κρύβεται κάτι άλλο πίσω από την απουσία του Έντινσον Καβάνι από την αποστολή της Παρί Σεν Ζερμέν για την περιοδεία στην Ασία, όπου θα δώσει σειρά φιλικών αγώνων προετοιμασίας;

Ο ουρουγουανός επιθετικός δεν μπήκε στο αεροπλάνο, που αναχώρησε από τη Γαλλία με προορισμό το Χονγκ-Κονγκ και αυτό που βγήκε επίσημα προς τα έξω είναι ότι ταλαιπωρείται από ίωση. Μάλιστα, αναφέρεται ότι τις επόμενες μέρες (πιθανότατα την Τετάρτη 30 Ιουλίου) θα ταξιδέψει μόνος του για να ενσωματωθεί στην αποστολή.

Ωστόσο, η γαλλική εφημερίδα «Le Sport 10» έχει διαφορετική άποψη. Ποια είναι αυτή; Ότι βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις του ατζέντη του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου ο παίκτης να συνεχίσει την καριέρα του στην αγγλική ομάδα, η οποία είναι έτοιμη να προσφέρει 70 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Πάντως, ο ουρογυοανός φορ σε πρόσφατες δηλώσεις του, ήταν αρκετά… προσεκτικός, αλλά ταυτόχρονα και αινιγματικός. «Ανήκω στην Παρί και πρόθεσή μου είναι να συνεχίσω να είμαι εδώ. Βέβαια, η μεταγραφική περίοδος συνεχίζεται και ποτέ δεν ξέρεις…» ήταν τα λόγια του.

Πηγή: Sport-fm.gr