Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε αιμοδοσία για τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την τραγωδία της θύρας 7 και αυτό που ξεχώρισε ήταν η παρουσία του Χρήστου Κορομηλά.

Δεν έχει κάποιο πόστο στην ΠΑΕ, δεν είναι κάποιος επώνυμος φίλαθλος, αλλά είναι με όποιον τρόπο μπορεί δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα. Και αυτό παίρνει μεγαλύτερη αξία από τη στιγμή που δεν έχει την όρασή του.

Ο Χρήστος Κορομηλάς είναι τυφλός, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε από το να πάει κανονικά για να δώσει αίμα, δίνοντας ταυτόχρονα το παράδειγμα σε όλους, ενώ ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ έκανε ανάρτηση για αυτόν στα social media.

«Tι και αν ζει στο σκοτάδι. Έχοντας ως οδηγό τα μάτια της ψυχής του, ο Χρήστος Κορομηλάς ήταν ένας από τους πολλούς συνανθρώπους μας που συμμετείχαν στην ετήσια αιμοδοσία του Ολυμπιακού και του Σταδίου Καραϊσκάκη, στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7.

Όταν βρέθηκε στο χώρο του Μουσείου στο Καραϊσκάκη, έδωσε το καλύτερο παράδειγμα σε όλους μας. Μόλις δέκα λεπτά από τον χρόνο μας, για να σώσουμε ζωές», ανέφερε το μήνυμα του Νίκου Γαβαλά, συνοδεύοντας το και από μία φωτογραφία του Κορομηλά.